Workout online

Dit ben jij

Je werk, afspreken met vrienden het zit allemaal samengegoten in één strakke planning. Je verplaatsen en een twee uur durende workout doen valt daar niet altijd mee te rijmen. Maar jij laat je hoofd niet zakken en wilt blijven bewegen. En maar goed ook, want sport en beweging is belangrijk voor zowel je fysiek als mentaal welzijn. Mijn online fitness-sessies helpen je bouwen aan een sterk en gezond lichaam. En laten we dat nu net allemaal kunnen gebruiken!

  • Sporten in uw kot, zonder verre verplaatsing
  • Geen extra materiaal nodig
  • In vier weken je lichaam versterken en conditie opbouwen
  • Professionele begeleiding door Hans van Alphen

On your marks?

Het concept is simpel: ik help je thuis bewegen met online sessies. Met 12 lessen van 30 intensieve minuten, gespreid over 4 weken, werken we samen aan je conditie en lichaam. Je schrijft je op voorhand in en onvangt voor elke sessie een nieuwe link in je mailbox. Alle lessen worden gegeven door mezelf, Hans van Alphen.

De sessies bouwen verder op elkaar, wat ervoor zorgt dat je ook thuis op een gecontroleerde maar intense manier vooruitgang maakt. Voor elke oefening leg ik uit waarop je moet letten en zorg ik voor variaties naargelang je niveau.

Vanuit mijn ervaring als tienkamper train ik het liefst op alle mogelijke fysieke parameters en schotel ik je een mix voor van core stability, uithouding, lenigheid, weerstand …

Schrijf je in

Ready, set go!

Wat betekent dat concreet?

  • 12 lessen van 30 intensieve minuten
  • 4 weken
  • Elke maandag-, woensdag- en vrijdagavond (om 19u)
  • €75

Het enige dat je nodig hebt? Een computer of tablet om de livesessies te volgen, matje, handdoek, flesje water en vooral goesting om te bewegen!

Heb je nog meer vragen? bekijk onze FAQ.

“Ik heb het geluk en het genoegen gehad om met de besten ter wereld te trainen. Deze kennis en ervaring wil ik graag delen op een realistische en haalbare manier in de online fitness-sessies.”
Hans Van Alphen

Ik doe mee en
Beweeg Meer

Schrijf je in

FAQ

De livesessies gaan altijd op hetzelfde moment door. Maandag-, woensdag- en vrijdagavond om 19 uur. De eerste les start op maandag 15 juni. Je kan je nog altijd inschrijven.
Indien je bent ingeschreven voor de livesessies, bezorg ik je een link naar ons privé-YouTubekanaal. Hierop worden alles lessen nadien gepost en kan je toch nog volgen.
Een laptop of tablet om de online sessie te kunnen volgen, een matje, handdoek en flesje water.
Neen, we werken bewust niet met extra gewichten omdat je eigen lichaamsgewicht vaak voldoende is. Zo vermijd je ook overbelasting.
Natuurlijk! In de online sessies zullen we heel wat oefeningen uitvoeren. En voor elke oefeningen leg ik uit hoe je de oefening kan aanpassen aan je niveau. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meteen te pompen op handen en voeten, maar kan je ook op je knieën rusten. Gemakkelijker maar even goed voor je lichaam!
De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Per oefening leg ik variaties uit die de oefening gemakkelijker of net uitdagender maken. Je maakt van deze online sessies volledig je eigen ding.
De online sessies gaan door via het digitale platform Zoom (https://zoom.us/). Gebruik je een tablet, dan kan je de gratis Zoom-app downloaden. Maak een account aan op het platform (met hetzelfde e-mailadres als waarmee je je hebt ingeschreven voor mijn lessen) en je ontvangt op de dag van de les een link waarmee je kan deelnemen.
Voor twaalf lessen van dertig minuten, gespreid over vier weken, betaal je €75.
De eerste workout gaat door op maandag 15 juni 2020 om 19 uur. Je kan je nog altijd inschrijven.
De eerste les gemist? Geen probleem: ik bezorg je een link waarmee je de les nog kan inhalen. Erna kan je de livesessies mee volgen.
© Hans Van Alphen 2020