Drop some pounds

Lees meer

Highway to health

Lees meer

Surprise training

Lees meer

Crush your pb

Dit ben jij

Of je nu een gepassioneerde atleet bent, semi-prof of beroepssporter: je wilt het maximale uit jezelf halen. Maar je loopt momenteel tegen je eigen grenzen aan. Ik help jou om die grenzen te verleggen. En dat ene persoonlijke record te verpulveren waar je al zo lang op jaagt. Om de explosiviteit van je sprint te vergroten. Om die ene centimeter verder of hoger te springen. Ik maak me sterk dat ik iedereen beter kan maken – op welke sport jij je ook toelegt.

Talk the talk

Tijdens een eerste gesprek leg ik je huidige trainingsmethodes onder het vergrootglas… en stel dan aanvullende alternatieven voor. Want als tienkamper weet ik dat je door op andere aspecten te trainen, beter wordt in andere disciplines. Door je lichaam andere prikkels te geven, boek je vooruitgang die je niet meer verwachtte.

Walk the walk

Afhankelijk van jouw doelen, stel ik voor jou een trainingsplan op. Als je een trainer hebt, gebeurt dat natuurlijk altijd in samenspraak met hem of haar. Van maandelijks advies tot een wekelijkse training op één specifiek aspect: jij geeft je doel aan en ik doe er alles aan om jou die paar procenten beter te maken.

crush you pb
  • Beter trainen door anders te trainen
  • Perfecte aanvulling op jouw huidige schema
  • Informatie over voedingssupplementen
  • In samenspraak met jouw coach

Become the best
version of yourself

Klaar om samen de uitdaging aan te gaan?

Contacteer mij
Doe de fit test

Mijn
verhaal

Wat je ook precies wilt, wat je ook precies verwacht.
Of je nu een gepassioneerd sporter bent of een doorgewinterde zetelhanger. Alles begint met dat ene doel waarvoor je wilt gaan… en er alles aan doen om de finish te halen. Dat blijft het machtigste wat er is. Wat denk je… vliegen we er samen in?
Lees meer

0
kilometers
0
Calories burned
0
Goals reached
0
Fit members

© Hans Van Alphen 2024