Be a fitter company

Dit zijn jullie

Een toffe KMO die niet vies is van een uitdaging en de gezondheid van zijn werknemers hoog in het vaandel draagt.

Op 4 domeinen maken we jouw bedrijf vitaler: beweging, voeding, mentaal welbevinden en ergonomie. Met op elk domein één of meerdere experts leveren we kwalitatief en wetenschappelijk onderbouwd werk!

We gaan voor een duurzame campagne met als uiteindelijke doel: gezondere en performantere werknemers, meer job tevredenheid en een hogere productiviteit.

Talk the talk

Na een persoonlijke ontmoeting bekijken we samen wat de noden en mogelijkheden zijn binnen jouw bedrijf. Afhankelijk van jullie doel en ambities stippel ik een duurzaam gezondheidsplan uit.

Walk the walk

Tijdens de middagpauze of na de uren. Eén keer om de maand of meerdere keren per week. Voor één of meerdere groepen of voor iedereen apart. Wil je een beweegtraject of de whole shabang? Alles is bespreekbaar! De enige voorwaarde is de goesting om er samen voor 100% in te vliegen!

Be a fitter company - Hans Van Alphen
  • Op locatie of bij jullie op het bedrijf
  • Werk aan jullie conditie & team spirit!
  • Trainingschema op verstandige opbouw
  • In één grote groep of kleine teams

Become the best
version of yourself

Klaar om samen de uitdaging aan te gaan?

Contacteer mij
Doe de fit test

Koen Wijgaerts

Mijn rol: ergotherapeut
Passionated about: de ideale werkomgeving
Favoriete sport: lopen, fitness, dans, yoga

Hey, mijn naam is Koen!

Mijn doel is om jouw werkomgeving te optimaliseren, zodat jij je werk kan uitvoeren in de allerbeste omstandigheden. Zo ga jij je beter in je vel voelen en dus ook meer plezier ervaren in je job.

Hoe ik dat doel bereik? Door mens, werktaken en omgeving op mekaar af te stemmen. Dat begint met een grondige analyse. Daaruit volgt een plan van aanpak met praktisch haalbare oplossingen: workshop, ergo-coaching in groep of individueel, het aanpassen van de werkplek en het veilig gebruik van hulpmiddelen.

Uiteraard ben ik altijd bereid om mijn kennis te delen via lezingen, workshops en trainingen. Misschien binnenkort bij jou op de werkvloer? Tot binnenkort!

0
kilometers
0
Calories burned
0
Goals reached
0
Fit members

© Hans Van Alphen 2024