Drop some pounds

Lees meer

Crush your pb

Lees meer

Surprise training

Lees meer

Highway to health

Dit ben jij

Druk, druk, druk. Als partner, papa en zelfstandige, moet je het mij niet vertellen: er zijn te weinig uren in een dag. En wat zijn de eerste dingen die we dan typisch aan de kant schuiven? Sporten en bewegen. Maar toch blijft het door je hoofd spoken: ik moet iets doen. Zo kan het niet verder.

Wat als ik jou vertel dat ik jou het maximale uit je tijd help te halen? Dat je je fit en energiek kan voelen zonder dat je daarvoor uren en uren in de fitness hoeft te hangen?

Talk the talk

Wat wil je? Gezonder worden? Je energieker voelen? Samen bespreken we hoe we het meeste uit elk uur kunnen halen. Zonder dat jij tot het maximum hoeft te gaan en na een week al geblesseerd met een ijskompres in je zetel ligt.

Walk the walk

Afhankelijk van hoeveel tijd je wil investeren en wat je favoriete sport(en) zijn, maak ik voor jou een plan op. Een mix van workouts samen, opvolgmomenten, opdrachten die je zelfstandig moet afwerken en enkele voedingstips. Als kinesist zorg ik voor een wetenschappelijk onderbouwd schema zodat het risico op blessures zo klein mogelijk is.

highway to health - Hans Van Alphen
  • Plan afgestemd op jouw favoriete sporten
  • Schema op maat van jouw agenda
  • Geleidelijke en verstandige opbouw
  • Mix van gezamenlijke workouts en huiswerk

Become the best
version of yourself

Klaar om samen de uitdaging aan te gaan?

Contacteer mij
Doe de fit test

Mijn
verhaal

Wat je ook precies wilt, wat je ook precies verwacht.
Of je nu een gepassioneerd sporter bent of een doorgewinterde zetelhanger. Alles begint met dat ene doel waarvoor je wilt gaan… en er alles aan doen om de finish te halen. Dat blijft het machtigste wat er is. Wat denk je… vliegen we er samen in?
Lees meer

0
kilometers
0
Calories burned
0
Goals reached
0
Fit members

© Hans Van Alphen 2024