Workout online

Dit ben jij

Je vaste routines zijn doorbroken, je zit meer in je huis dan lief is. Maar jij laat je hoofd niet zakken en wilt blijven bewegen. En maar goed ook, want sport en beweging zijn belangrijk voor zowel je fysiek als mentaal welzijn. Met de LIVE online fitness-sessies bouwen we aan een sterk en gezond lichaam.

Schrijf je in

 • Sporten in je kot, zonder verre verplaatsing
 • Sporten: Live en/of via opgenomen link
 • In zes weken je lichaam versterken en conditie opbouwen
 • Professionele begeleiding door Hans van Alphen, Sofie Holtappels en Niels Pittomvils

On your marks?

Het concept is simpel: we helpen je thuis bewegen met online sessies. Met 12 lessen van 30 intensieve minuten, gespreid over 6 weken, werken we samen aan je conditie en lichaam. Je schrijft je op voorhand in en ontvangt voor elke sessie een nieuwe link in je mailbox. De lessen worden gegeven door mezelf, Hans van Alphen en mijn rechterhand Sofie Holtappels.

De sessies bouwen verder op elkaar, wat ervoor zorgt dat je ook thuis op een gecontroleerde maar intense manier vooruitgang maakt. Voor elke oefening leggen we uit waarop je moet letten en zorgen we voor variaties naargelang je niveau.

Vanuit onze ervaring in de atletiek trainen we het liefst op alle mogelijke fysieke parameters en schotelen we je een mix voor van core stability, uithouding, lenigheid, weerstand …

Schrijf je in

Ready, set go!

 • 12 lessen van 30 intensieve minuten
 • 6 weken
 • Elke dinsdag- en donderdagavond (20u00-20u30)
 • Start 15 februari
 • Het enige dat je nodig hebt? Een computer of tablet om de livesessies te volgen, matje, handdoek, flesje water en vooral goesting om te bewegen!

  Heb je nog meer vragen? bekijk onze FAQ.

  “Ik heb het geluk en het genoegen gehad om met de besten ter wereld te trainen. Deze kennis en ervaring wil ik graag delen op een realistische en haalbare manier in de online fitness-sessies.”
  Hans Van Alphen

  Ik doe mee en
  Beweeg Meer

  Schrijf je in

  FAQ

  De livesessies gaan altijd op hetzelfde moment door. Dinsdag- en donderdagavond om 20u00 uur. De eerste les start op 15 februari. Je kan je nog altijd inschrijven.
  Indien je bent ingeschreven voor de livesessies en je kan toch niet aanwezig zijn? Geen probleem. Je krijgt een link opgestuurd om de opgenomen versie te volgen. Deze link blijft één week actief.
  Een laptop of tablet om de online sessie te kunnen volgen, een matje, handdoek en 2 flesjes water (of kleine gewichtjes)!
  Twee flesjes water (of kleine gewichtjes) en je lichaamsgewicht volstaan om een goede workout te doen!
  Natuurlijk! In de online sessies zullen we heel wat oefeningen uitvoeren. En voor elke oefeningen leg ik uit hoe je de oefening kan aanpassen aan je niveau. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meteen te pompen op handen en voeten, maar kan je ook op je knieën rusten. Gemakkelijker maar even goed voor je lichaam!
  De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Per oefening leg ik variaties uit die de oefening gemakkelijker of net uitdagender maken. Je maakt van deze online sessies volledig je eigen ding.
  De online sessies gaan door via het digitale platform Zoom (https://zoom.us/). Gebruik je een tablet, dan kan je de gratis Zoom-app downloaden. Maak een account aan op het platform (met hetzelfde e-mailadres als waarmee je je hebt ingeschreven voor mijn lessen) en je ontvangt op de dag van de les een link waarmee je kan deelnemen.
  75euro voor 1 reeks van 12 lessen.

  Betalen kan ook via rekeningnummer:
  BE88 7350 2877 5541
  Mededeling: je naam + emailadres

  De eerste workout gaat door op donderdag 15 februari 2022 om 20u00. Je kan je nog altijd inschrijven.
  De eerste les gemist? Geen probleem: ik bezorg je een link waarmee je de les nog kan inhalen. Erna kan je de livesessies mee volgen.
  © Hans Van Alphen 2024