Crush your pb

Lees meer

Highway to health

Lees meer

Surprise training

Lees meer

Drop some pounds

Dit ben jij

Is de weegschaal jouw grootste vijand? Tijd om daar samen verandering in te brengen. Het maakt niet uit hoe het met je conditie is gesteld: samen lukt het ons! Wat je wel moet hebben: motivatie. Want ik kan jou wel coachen, maar je zal ook individueel aan de slag moeten.

Talk the talk

Hoe hoog wil je de lat leggen? Want je moet een doel hebben: zo weet je waar we naartoe werken. Dat doel bepalen we tijdens een kennismakingsgesprek. We leggen de lat niet onrealistisch hoog, maar ook niet te laag… Samen kijken we hoeveel tijd daarvoor nodig is.

Walk the walk

Afhankelijk van hoeveel tijd je wilt investeren en wat je favoriete sport(en) zijn, maak ik voor jou een plan op. Op het programma: een mix van workouts samen, opvolgmomenten, opdrachten die je zelfstandig moet afwerken en enkele voedingstips. Als kinesist zorg ik voor een wetenschappelijk onderbouwd schema zodat je niet te hard van stapel loopt. En het risico op blessures miniem is.

  • Mix van gezamenlijke workouts en huiswerk
  • Schema afgestemd op jouw favoriete sporten
  • Realistische doelen, geleidelijke opbouw
  • Opvolgmomenten en voedingstips

Become the best
version of yourself

Klaar om samen de uitdaging aan te gaan?

Contacteer mij
Doe de fit test

Mijn
verhaal

Wat je ook precies wilt, wat je ook precies verwacht.
Of je nu een gepassioneerd sporter bent of een doorgewinterde zetelhanger. Alles begint met dat ene doel waarvoor je wilt gaan… en er alles aan doen om de finish te halen. Dat blijft het machtigste wat er is. Wat denk je… vliegen we er samen in?
Lees meer

0
kilometers
0
Calories burned
0
Goals reached
0
Fit members

© Hans Van Alphen 2024